ОБЩИСтиловеГРАФИК< Цени >ГалерияКонтакти


Комбинираната гимнастиката /combo gym/ е съвкупност от различни упражнения по определена методика. Играе се от умерено до по-бързо темпо, като според целите на всеки отделен час се акцентира върху дадена мускулна група, или цялостно тонизиране на тялото. Характерното при всички комбо стилове е, че в часовете се смесват няколко типа натоварване и хореография, което позволява да се работи разнообразно и нестандартно. В часовете се играе и със степ платформи, като в зависимост от стила и насочеността на всеки час, степът може да се използва както за упражнения и комбинации, така и като помощна платформа при изпълнението на статично натоварване.
Водещ във всеки отделен час по комбинирана гимнастика е персоналният избор на инструктора в какво темпо и с какви упражнения да играе, съобразявайки концепцията си с нивото и възможностите на групата.

Като цяло, това е динамичен час, подходящ за всички, които търсят активно движение.

Комбинирана гимнастика е изключително популярен и търсен стил. В часовете, освен степ платформи, се използват ластици, топки, гири и въженца за допълнително оформяне на определена зона в тялото, нестандартно натоварване и изграждане на правилни пропорции и красив силует.

© MD Sport
Всички права запазени