ОБЩИ< Стилове >ГРАФИКЦениГалерияКонтакти

Cardio Burn MIX

* ВСИЧКИ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЧАСОВЕ СА СЪС ЗАПИСВАНЕ!

 

Това е комплекс от упражнения, включващ стилове като TOTAL BODY и FUNCTIONAL TRAINING. Работи се  с умерена динамика и по-статични упражнения с опростена хореография. Акцентира се върху капризните зони, без да се пренебрегват и другите мускулни групи. Всяка тренировка е различна, според насочената работа за определена зона на тялото. Използват се тежести, топки и ластици, които разширяват възможностите за разнообразни упражнения и правят тренировката едновременно нестандартна и увлекателна.

Понеделник, сряда и петък - 16.00 ПЕРСОНАЛНИ/ FUNCTIONAL training / - предварително записване/ - работа в модули, насочени към капризните зони при жените. Часът е съобразен с персоналните проблемни зони на клиента. Персоналните програми се заплащат отделно в пакет, спрямо индивидуалните изисквания на всеки трениращ. При посещение с клубна карта е възможно да се направи допълнителен тренировъчен пакет към нея, специално за тези модулите.

TOTAL BODY /10.00 записване/, е специализирана програма за ефективно и бързо изгаряне на мазнините.
Работи се в отделни модели от комбинирани в система упражнения, които акцентират приоритетно върху проблемните зони. На всяка тренировка се набляга на различни мускулни групи, така че при редовни занимания да се обхване методично цялото тяло.

ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: В днешното съвремие и бързото развитие на аеробиката като цяло, непрекъснато излизат нови и нови наименования на стилове, които на практика се припокриват, или са с много малки различия.

Затова, най-правилният избор е не от гръмкото заглавие, а от личния опит и впечатления от самия час!

ЕЛАТЕ И ОПИТАЙТЕ, НЯМА ПО-ВЕРЕН ИЗТОЧНИК НА ИНФО ОТ ЛИЧНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!

 

© MD Sport
Всички права запазени