ОБЩИ< Стилове >ГРАФИКЦениГалерияКонтакти

Pilates Fit Ball / Pilates plus - DYNAMIC


* DYNAMIC стилът в тези часове се характеризира с малко по-динамично темпо от базовия бавен стил, както и с комбинирани движения от няколко сходни направления като: Pilates, Power Pilates, Postural Gym.

Това е най-доброто от двете програми Pilates и Fit Ball. Използват се т.нар. швейцарски топки, които провокират равновесието и карат мускулите, които отговарят за стабилизиране на тялото да се стягат. Упражненията са разнообразни и интересни, развиват гъвкавост и сила, протектират гръбнака и ставите. Тази програма е подходяща за всички възрасти и не изисква предварителна физическа подготовка.

В часовете се работи раздвижено, като във всеки отделен час, се включват ластици, фит ролери и други аксесоари за нестандартно натоварване на тялото, което гарантира качествена тренировка и траен резултат.

При упражненията с Fit Ball, се включват ефикасни движения за гъвкав гръбнак, правилна стойка и баланс. Използват се и различни аксесоари за нестандартно натоварване и цялостна протекция на ставите. Спрямо целите на часа всяка отделна тренировка акцентира върху определена зона в тялото като приоритет, но самата програма е съставена така, че да осигури цялостно и балансирано натоварване.

ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ ИЗЯЩЕН СИЛУЕТ, СТЕГНАТ КОРЕМ, СТОЙКАТА ВИ ИЗЦЯЛО ЩЕ СЕ ПОДОБРИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГРЪБНАКА И СТАВИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАЩИТЕНИ!

© MD Sport
Всички права запазени